RB Motorhandel in Genemuiden is het adres voor in- en verkoop van tweecilinder Ural, Dnepr en Chang-Jiang boxers met of zonder zijspan. Wij hebben een flinke voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen voor de laagst mogelijke prijs. Wat we niet hebben kunnen we leveren. Zoek je een adres voor een complete zijspan of solo? Wij sturen op verzoek foto's. Inruil is mogelijk.  Bel of app even of we er zijn, dan maken we een afspraak. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen.
SISALSTRAAT 81-4 UNIT 4 8281JK GENEMUIDEN 06-53511080
 
NIEUWE MODELLEN:
 
URAL CLASSIC
 
ref.nummer. 21150421
Merk URAL
Type Retro Classic
Bouwjaar 2022
Kenteken Met papieren.
Bijzonderheden
Splinternieuwe Ural retro classic. Bouwjaar 2022. Zeer mooi en zeer strak. Deze motor is ook solo te berijden door de originele marzochi voorvork. 750cc met injectie, Electrische start en achteruitversnelling. Brembo schijfrem rondom. Nieuwe Heidenau K28 18 inch banden. Euro 5 motorfiets. Worden niet meer gemaakt door de fabriek. Word geleverd met coc papier en aankoop factuur. Vraag naar de prijs.
Vraagprijs INFORMEER
  
 
OOK LEVERBAAR:
 
MEER INFO OP: www.ural.cc/modelle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOWNLOAD PDF: MANUAL 2019
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Lees even de aankooptips. Copyright © 2012-2022 Richard Busweiler. Alle rechten voorbehouden
.