RB Motorhandel in Genemuiden is het adres voor in- en verkoop van tweecilinder Ural, Dnepr en Chang-Jiang boxers met of zonder zijspan. Wij hebben een flinke voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen voor de laagst mogelijke prijs. Wat we niet hebben kunnen we leveren. Zoek je een adres voor een complete zijspan of solo? Wij sturen op verzoek foto's. Inruil is mogelijk.  Wij zijn op donderdag en zaterdag aanwezig. Bel of app even of we er zijn, dan maken we een afspraak. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen.
SISALSTRAAT 81-4 UNIT 4 8281JK GENEMUIDEN 06-53511080
 
OCCASIONS:
 
DNEPR K750
 
ref.nummer. 02050122
Merk DNEPR
Type K750
Bouwjaar 19..
Kenteken buitenlandse papieren
Bijzonderheden Dnepr k750 met zijspan. Opknapper, project. Motor is los, loopt niet. Versnellingsbak laat zich prima schakelen. Motor is niet verrot. Mooi vroeg model met oud type swingarmvoorvork, oud model stuur, dichte winterkoppen en m72 vroeg k750 glad carter. Leuke basis op om te knappen. Komt met aankoopfactuur en buitenlandse papieren.
vraagprijs VERKOCHT
   
URAL SPORTSMAN
 
ref.nummer. 01040122
MerkURAL
Type Sportsman
Bouwjaar2015
Kenteken kan op Nederlandse papieren
Bijzonderheden Ural Sportsman 2wd uit 2015. In bijna nieuw staat zijn. Echt een prachtige machine. Loopt fantastisch met zijn 750cc kopklepper blok en de bijbehorende injectie. Mooi speciaal uitlaat systeem gemonteerd. Is origineel en past perfect, mooie donkere roffel uit de hoge uitlaat. Machine heeft 12500 kilometer gelopen en groot deel van de onderhoud historie is erbij. De Ural komt uit Duitsland, heeft nu nog een Duitse registratie, kan uiteraard ook geleverd worden op Nederlands kenteken. 2 wiel aangedreven, schijfrem rondom, Electrische start, achteruitversnelling en uitgevoerd met injectie. Voor en achterband zijn nieuwe heidenau K28. Voorzien van veel accessoires oa voor en achterbumper in chroom. Bagagerek op de achterklep van de zijspan. Mooie spotlights onder de voorbumper. Binnen bekleding in de zijspan met armsteun, handkappen op het stuur. Echt prachtige machine.
Vraagprijs Vraag naar de prijs.
  
URAL TOURIST
 
ref.nummer. 64101221
Merk URAL
Type Tourist
Bouwjaar 2012
Kenteken 
Bijzonderheden Ural tourist met zijspan en Nederlands kenteken. Bouwjaar 2012, 750 cc kopklepper op 12volt. Technisch zeer goede motor met gereviseerd motorblok. Elektrische start, schijfrem voor van Brembo. Vol met diverse accessoires. Staat goed op de heidenau k28 banden. Geen aangedreven zijspan, wel een achteruitversnelling en geremd zijspan. Nette zitting in het zijspan en afdekzeil met een origineel windscherm. Ook het bestuurder windscherm is aanwezig. Rvs uitlaat systeem. Aluminium velgen. Zeer goede en dure schokbrekers. Topkoffer en tank tas ook aanwezig. Technisch een goede fiets, uiterlijk niet 100%. Ingeruild op een nieuwe ural.
Vraagprijs € 11.750,-
 
URAL M67
 
ref.nummer. 62271121
MerkURAL 
Type M67
Bouwjaar 1978
Kentekencompleet Nederlands kenteken
Bijzonderheden Ural m67 met zijspan en Nederlands kenteken. Bouwjaar 1978 dus belastingvrij. Onlangs voorzien van goed lopend 12v motorblok. Start goed en loopt netjes. Geen achteruitversnelling. Staat netjes in de lak, laad goed bij en staat netjes op de banden. Nieuwe accu en pekar k68 carbs. Leuke fiets voor knappe prijs.
vraagprijs  € 2950,-
 
DNEPR K750
 
ref.nummer. 65191221
MerkDNEPR
Type K750
Bouwjaar1968
Kenteken buitenlandse papieren
Bijzonderheden Dnepr k750 met zijspan en buitenlandse papieren. Bouwjaar 1968. 750cc zijklepper op 6volt. Recent gespoten en strak gemaakt. Nieuwe bedrading, goede banden, accu olie enz enz. Blok loopt netjes rond en versnellingsbak heeft een achteruitversnelling. Tank is van binnen gecoat met tankcure. Nette zitting en afdekzeil op het zijspan. Nette strakke legergroene motorfiets.
Vraagprijs VERKOCHT
 
URAL M67
 
ref.nummer. 63101221
MerkURAL
Type M67
Bouwjaarjaren 80
Kenteken Buitenlandse papieren
Bijzonderheden Ural m67 met zijspan. Leuke originele motor op 12 volt. Geremd zijspan. Nu nog voorzien van buitenlandse papieren, kan geleverd worden met Nederlands kenteken. Gebouwd eind jaren 80. Harde strakke combinatie die goed loopt en start. Best veel aan vernieuwd. Oa banden, carbs, olie, accu, div kabels. Goede zitting in zijspan. Afdekzeil en reservewiel aanwezig. Leuke combinatie.
Vraagprijs GERESERVEERD
 
DNEPR MW750
 
ref.nummer. 03050122
MerkDNEPR
Type MW750
Bouwjaar19??
Kenteken Belgische papieren
Bijzonderheden
Dnepr mw750 met aangedreven zijspan en Sperdifferentieel. Deze motoren worden steeds lastiger om te vinden. Zijn enkel gebouwd voor militaire doeleinden. Deze is van 1956 en voorzien van Belgische papieren. Motor loopt, rijd en schakelt zoals het hoort. Enkele originele militaire accessoires. Oa jerrycan, munitiekist, schep, sper, touw, verduistering kap en de geweer houder voor. Leuke nette oude zijklepper. 6volt, 750cc met rond de 24 pk. Voorzien van nieuwe accu. Kan in overleg met Nederlands kenteken geleverd worden. Vraagprijs is op Belgisch kenteken.
Vraagprijs VERKOCHT
 
DNEPR
 
ref.nummer. 05090122
Merk DNEPR
Type MT12
Bouwjaar 1983
Kenteken buitenlandse papieren
Bijzonderheden Dnepr Mt12 met Oekraïense papieren. Bouwjaar 1983. Eventueel ook op Nederlands kenteken te leveren. Aangedreven zijspan met de dikke zijspan as. Echte militaire dus. Leuke accessoires gemonteerd zoals het hoort. 750cc zijklepper omgebouwd op 12 volt. Achteruitversnelling en aangedreven zijspan. Zijspan hard en gaaf. Reservewiel enz enz aanwezig.
Vraagprijs VERKOCHT
  
 
DNEPR
 
ref.nummer. 04090122
MerkDNEPR
Type MT16
Bouwjaar 
Kentekencomplete Nederlandse papieren
Bijzonderheden Dnepr mt16 met aangedreven zijspan en Nederlands kenteken. Prima lopende Dnepr. Achteruitversnelling en geremd zijspan. Hard en gaaf. Netjes in de lak. Jaren geleden een keer opnieuw gespoten. Banden in prima staat. Nieuwe Pekar K68 carburateurs. Oliën ververst. Kleppen gesteld en voorzien van een moderne bobine. 650cc kopklepper op 12volt. Leuke complete originele motorfiets.
Vraagprijs VERKOCHT
  
 
URAL M63
 
ref.nummer. 61271121
MerkURAL
Type IMZ
Bouwjaar 1994
Kenteken Compleet Nederlands kenteken
Bijzonderheden Ural imz met zijspan en Nederlands kenteken. Mooie originele blauwe kleur. Goed lopende en rijdende motor met geremd zijspan en achteruitversnelling. Hard en strakke machine. Banden in prima staat. Reeds voorzien van k68 carburateurs en moderne bobine. Compleet met reservewiel, nette zitting in zijspan en afdekzeil. Bouwjaar 1994, 650 cc kopklepper op 12volt. Gewoon leuke machine.
Vraagprijs VERKOCHT
 
DNEPR MW750
 
ref.nummer.52110921
MerkDNEPR
Type MW750
Bouwjaar 199?
Kenteken buitenlandse papieren
Bijzonderheden Dnepr mw750 met aangedreven zijspan. Belgische papieren, evt op Nederlands kenteken zetten geen probleem. Echte militaire motor waarvan het blok aantoonbaar is gereviseerd. Nieuwe zuigers en cilinders, krukas en lagers. Rekeningen aanwezig. Dikke aandrijfas, sterretjes op de onderdelen zoals blok, wielen, versnellingsbak enz. Alle militaire accessoires aanwezig zoals geweer houder voor en achter, munitie kist, jerrycan, lange schep, reservewiel, verduistering op koplamp. Leuke complete originele motor. Achteruitversnelling en aangedreven zijspan.
Vraagprijs VERKOCHT
 
URAL TOERIST
 
ref.nummer. 59301021
MerkURAL
Type IMZ
Bouwjaar 1992
Kentekencompleet Nederlands kenteken
Bijzonderheden
Nette zwarte ural imz met zijspan en Nederlands kenteken. Goed lopende nette Ural met chromen volnaaf wielen. Netjes compleet met reservewiel met nieuwe band, bagagerek, zijspanwindscherm, nette zitting, en origineel windscherm voor de bestuurder. Komt uit 1992, 650 cv kopklepper op 12 volt. Achteruitversnelling en geremd zijspan. Nette set die prima loopt. Voorzien van electronische ontsteking. Nieuwe olie, zadeldek rubber, gaskabels, pekar K68 carburateurs. Voor een proefrit bel of mail.
Vraagprijs VERKOCHT
  
 
een overzicht modellen Ural en Dnepr
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Lees even de aankooptips. Copyright © 2012-2022 Richard Busweiler. Alle rechten voorbehouden
.