RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. R823082020
MerkURAL
Type IMZ
Bouwjaar1993
Kenteken Nederlands kenteken
Bijzonderheden
Ural Imz met zijspan en Nederlands kenteken. Starten lopen en gaan. Achteruitversnelling en geremd jspan. Bouwjaar 1993. Mooie swingarmvoorvork voor het betere stuurwerk. Nette ural die goed loopt. Lakwerk niet heel super maar prima voor deze ural. 650cc met 35 pk en 12 volt installatie. Zijspan hard en strak, compleet met nette zitting, reservewiel en bagagerek Vraagprijs is €2950.
Vraagprijs €  2950,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.