RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Dnepr mt10 uit 1983 met Nederlands kenteken. Netjes lopende motor. Bedrading moet vernieuwd worden. Loopt en start wel gewoon. Banden zijn nieuw en de staat van de lak is netjes. 12volt blok, versnellingsbak met achteruitversnelling. Nieuwe accu en k68 Carbs. Oud model tank en koplamp. Verdient in het geheel nog wat aandacht zodat je er mee kunt rijden. Eventueelt te koop met bijpassend zijspan. Bieden mag. solo: € 1850,- met zijspan: € 2450,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.