RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Zeer nette ural imz uit 2000 met Nederlands kenteken. Complete zijspancombinatie met strakke span. Swingarmvoorvork gemonteerd met de volnaaf wielen. Strakke fiets die goed loopt en start. Nieuwe accu, oliën en filter. 650cc met achteruitversnelling en geremd zijspan. Super compleet met aluminium jerrycan, zijspan windscherm, bagagerek op reservewiel. Afdekzeil op span. Netjes in het chroom. Lak hier en daar een puntje maar niks ernstigs. Trappen lopen en gaan.  € 5450,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.