RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. R225072020
Merk DNEPR
Type MW750 replica
Bouwjaar2014
Kenteken compleet Nederlands kenteken
Bijzonderheden Aangedreven zijspan met sperdiff. Nederlands kenteken. Zeer nette en strakke fiets. Erg veel nieuwe onderdelen. Blok gereviseerd, nieuwe carbs, elektronische ontsteking, nieuwe bedrading, 12 volt nieuwe dynamo en accu. Nieuwe achterlichten, zijspan zitting en afdekzeil. Houten vlonder in de zijspan. Lange originele schep. Geweersteun voor en achter. Alle kabels en oliën. Munitiekist en jerrycan. Zeer speciaal uitlaatsysteem in de trend van de bmw R75/ks750. Loopt mooi rustig en start vlot. Achteruitversnelling. Aangedreven zijspan met sperdifferentieel. Oud type stuur en mooie kleine gereviseerde swingarmvoorvork. Bomvolle fiets. Starten lopen en gaan. Doe een goed bod.
Vraagprijs € 6250,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.