RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Dnepr mt9 met zijspan en Nederlands kenteken. Bouwjaar 1970. Strakke nette machine, 650cc op 12 volt. Zeer netjes in de lak en het chroom. Loopt en rijd prima. Voorzien van amal carbs. Achteruitversnelling en geremd zijspan. Chromen wielen met nette banden. Oud model tank, koplamp, stuur en verlichting. Zadel constructie iets verandert naar m72 model. Achterspatbord Chang Jiang. Fishtail uitlaten. Starten lopen en gaan. Loopt, start en Schakelt goed. Zwarte lak netjes, zijspan hard en compleet. Vraagprijs is €3450.
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.