RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Ural imz met zijspan. Nederlands kenteken, bouwjaar 1994. Loopt op startpiloot. Carbs schoonmaken en motor beurt geven. Met dnepr versnellingsbak met startmotor. Achteruitversnelling en geremd zijspan. Opknappen of zo rijden. Swingarmvoorvork en dikke chromen wielen. Beetje over de top allemaal maar wel leuke basis. Trekhaak alles erop en eraan. Prijs is voor dit leuke winterproject is  € 2700,-. Goed bod is welkom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.