RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Ural tourist met zijspan. Bouwjaar 2012, 750cc met achteruitversnelling en geremd zijspan. Elektrische start en brembo schijfrem in de swingarmvoorvork. Allemaal zeer netjes en origineel. Machine heeft net geen 20.000 km gelopen. Start en loopt als een nieuwe. RVS uitlaten en alu velgen rondom. Drie nieuwe Heidenau banden. Windscherm op het zijspan. Bijzonder felle koplamp en nieuw glas voor meer licht. Super nette strakke machine. Lak en chroom zeer netjes. Plaatje om te zien. € 10500,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.