RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Dnepr mt16 met aangedreven zijspan en Nederlands kenteken. Netjes lopende en rijdende motor. Voorzien van dellorto carbs. Net een beurt gehad, voorzien van nieuwe oliën, kleppen gesteld en carbs gereinigd. Aangedreven zijspan, achteruitversnelling en geremd zijspan. Compleet met nette zitting in zijspan, afdekzeil en reservewiel. 650cc kopkleppen met 12v installatie. Bouwjaar 1992, van eerste eigenaar gekocht. Starten en lopen, alles werkt zoals het zou moeten.
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.