RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Dnepr k750 met zijspan en Nederlands kenteken. Motor is recentelijk geheel opgeknapt in het Oostblok. Veel nieuwe delen aan gekomen. Blok en versnellingsbak gereviseerd. Oa nieuwe zuigers, lagers, keerringen, pakkingen, bedrading, banden, lak enz enz. Strakke complete zijklepper met 750cc en 6v installatie. Achteruitversnelling in de versnellingsbak. Starten lopen door de elektronische ontsteking en moderne bobine. De k68 carbs doen ook prima hun werk. Compleet met diverse accesoires, jerrycan, munitiekist, touw, vlonder in zijspan en gave lamp op de zijspan neus enz enz. Motor is van 1963 en heeft een Nederlands kenteken. Starten lopen en gaan!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.