RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
 
ref.nummer. 20192909-11
MerkDNEPR
Type K750
Bouwjaar196?
Kenteken Nederlands kenteken.
Bijzonderheden
Mooie zwarte Dnepr k750 met zijspan op NL kenteken, onlangs bij rdw gekeurd. 750cc zijklepper met achteruitversnelling. Loopt, start en rijd prima. Veel aan vernieuwd. Banden, bedrading, cilinders, zuigers, lagers, keerringen, lak, spaken enz enz. Nette zwarte fiets met witte bies. Bouwjaar jaren 60. Mooi compleet met nieuwe zitting en afdekzeil op het zijspan. Reservewiel op de bak.
Vraagprijs € 5500,-
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2019 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.