RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
ref.nummer. 20192710
MerkDNEPR
Type MT 16
Bouwjaar 198?
Kenteken Nederlands kenteken
Bijzonderheden
Dnepr mt16 met NL kenteken. Aangedreven zijspan. Lopende en rijdende dnepr met achteruitversnelling en geremd zijspan. Nette fiets met oud model tank en koplamp. Net uitlaatsysteem met mooie sound. Scherm, reservewiel, goede zitting en afdekzeil op zijspan. Ook jerrycan en brandblusser zit er op. Bijzondere kleurstelling. Gebouwd eind jaren 80. 650cc kopklep met rond de 34 pk. Nieuwe accu gemonteerd.
Vraagprijs € 2700,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2019 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.