RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 20192012
Merk URAL
Type M72
Bouwjaar 1952
Kenteken Buitenlandse papieren
Bijzonderheden Ural M72 met eerste type zijspan. Compleet met Oekraïense papieren. Bouwjaar 1952. Originele m72! Origineel blok, versnellingsbak, bloemkool naven, eerste type zijspan met bladveren en klep in de bak. Nieuwe zijspan zitting en afdekzeil hoes.
Mooie oude type achterlampen. Ronde originele k37 carbs. M72 tank en koplamp, dus niet van k750. Harde bak compleet met reservewiel. Komt met aankoopbon voor rdw of Div. Leuke opknap m72.
Vraagprijs € 3995,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.