RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
 
ref.nummer. 20191910-14
MerkURAL
Type M72
Bouwjaar1950
Kenteken Nederlands kenteken.
Bijzonderheden
Super gave en bomvolle Ural M72 met zijspan en NL kenteken. Volledig opgeknapt en blok gereviseerd. Zeer veel materialen aan vernieuwd. Loopt als een echte m72 hoort te lopen. Is opgebouwd als een Bmw R71 replica. Zitten veel Duitse originele accessoires op en aan.
1x gasmaskerbus Duits, origineel
1x verbandkast Duits, origineel
1x eetketel Duits, origineel
1x veldfles Duits, origineel
1x zeltbahn Duits (tentzeil / poncho)
1x mg munitie kist Duits, origineel (stempels op de deksel)
1x mg munitie kist Yugoslavisch, na-oorlogs
1x fallschirmjager (parachutisten) helm Duits, repro
X aantal leren riempjes, Duits origineel
Grote jerrycan in kleur. MG steun voor bv mg42 of mg53. Bijl, schep, touw, grotere kist aan zijspan, houten vlonder in zijspan.
Super gaaf kenteken bordje op voorspatbord. Zeer nette zitting en afdekzeil in zijspan. Gewoon super compleet. 750cc zijklepper op 6volt. Nieuwe blitz accu.
Originele Half naaf wielen, laag voorspatbord, m72 tank en koplamp. M72 type versnellings bak en origineel M72 blok. Nieuwe carbs gemonteerd. Geen koopje van de week.
Vraagprijs Prijs op aanvraag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2019 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.