RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 20190812-3
Merk DNEPR
Type MT 12 
Bouwjaar 1982
Kenteken Buitenlandse papieren 
Bijzonderheden Dnepr Mt12 met aangedreven zijspan en achteruitversnelling. Zijklepper 750cc met 24 pk. Echte Legerfiets met de dikke aandrijfas. Poolse papieren erbij. Fiets is reeds omgebouwd naar 12 volt. Start, loopt en rijd. Heeft nieuwe olie op blok, bak en cardannen. Leuke complete fiets met diverse accessoires. Bouwjaar 1982, een van de laatste zijkleppers.
Vraagprijs € 4150,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.