RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
ref.nummer. 20190812-2
MerkDNEPR
Type MT 11
Bouwjaar 1991
Kenteken Compleet Nederlands kenteken.
Bijzonderheden Dnepr mt11 met zijspan en NL kenteken. Bouwjaar 1991. Echte Nederlandse fiets, geen Oostblok import. Nieuwe zijspan zitting en net afdekzeil. Reservewiel met bagagerek. 650cc kopklepper met 12v installatie, achteruitversnelling en geremd zijspan. Leuke complete set. Opknappen of zo rijden. Zijspan is hard en strak. Fiets start goed en loopt netjes. Winteropruimingsprijs
Vraagprijs € 2150,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.