RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 1929062020
Merk URAL
Type M72
Bouwjaar 1952
Kenteken Buitenlands kenteken.
Bijzonderheden Ural m72 met zijspan. Buitenlandse papieren van 1952. Loopt, rijd en remt zoals een m72 dat hoort te doen. Complete zijspan combinatie, nieuwe zitting in zijspan. Nieuw afdekzeil. Niet verrot of roestig. Netjes op de banden. Nieuwe olie in blok, bak en cardan. Origineel bladgeveerd span. Eerste model zijspan en duozitting. 750cc zijklepper met 24 pk. Komt met aankoopbon voor bij de div of rdw.
Vraagprijs € 4250,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.