RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 1314062020
MerkURAL
Type M-72
Bouwjaar1952
Kenteken Compleet Nederlands kenteken.
Bijzonderheden Leuke ural m72 met zijspan en Nederlands kenteken. Bouwjaar 1952. Prima lopende originele ural met een klein beetje werk. Iets of wat lekken, een rubbertje vervangen en wat klein afstelwerk. Basis is goed voor leuke kilometers. Originele bladgeveerde zijspan. Eerste oud model duozadel. Nette zitting en afdekzeil voor op en in het span. 750cc 6volt met 24 pk.
Vraagprijs € 4650,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.