RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 1214062020
Merk DNEPR
Type K750
Bouwjaar 196?
Kenteken Buitenlands kenteken.
Bijzonderheden Dnepr k750 met zijspan en Moldavische papieren. Jaren 60 is de motor gebouwd. Nu volledig uit elkaar geweest en opnieuw in de lak met mooie witte biesjes. Nieuwe bedrading erop, blok en bak open geweest en netjes met nieuwe onderdelen weer opgebouwd. Nieuwe moderne carbs voor beter lopen en af  stellen. Versnellingsbak met achteruitversnelling. Mooi nieuw chromen uitlaatbochten en dempers. Mooie whitewalls op de banden. Zijspan netjes en strak, zitting en zeiltje zeer netjes. Prima lopende, startende en rijdende motor. Doet wat er van hem verwacht word. Evt nl kenteken in overleg tegen meerprijs mogelijk. Voor België geen problemen, komt met aankoopfactuur.
Vraagprijs € 5250,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.