RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 1114062020
MerkURAL
Type IMZ
Bouwjaar?
Kenteken Compleet Nederlands kenteken.
Bijzonderheden Nette Ural imz met zijspan en Nederlands kenteken. Prima lopende motor. Compleet met strak zijspan. Achteruitversnelling, geremd zijspan en dikke tuv gekeurde trekhaak. Zijspan windscherm en origineel windscherm op de motor. Trappen lopen en gaan. 650cc met 12 volts installatie. Nette nieuwe type ronde chromen wielen op avon zijspanbanden. Gewoon netjes en compleet.
Vraagprijs  3450,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.