RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
 
Dnepr k750 met aangedreven zijspan. Bouwjaar 1963. Leuke groene Zijklepper. Start en loopt zoals een Rus dat hoort te doen. Nette fiets met Oekraïense papieren. Evt op Nederlands kenteken ook mogelijk tegen meerprijs. 750cc zijklepper op 6volt. Achteruitversnelling en aangedreven zijspan. Compleet met nette zitting, reservewiel, munitiekisten, jerrycan, geweersteun en leuk touw achteraan het zijspan. Loopt prima. Voorzien van nieuwe accu. Olie op pijl. Vraagprijs is met Oekraïense papieren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2021 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.