RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Dnepr mw750 met aangedreven zijspan en sperdifferentieel. Strakke nette motor die goed loopt. Is volgens zeggen gereviseerd door de oude Oekraïense eigenaar. Originele legermotor geweest, op de wielen, blok, differentieel allemaal de leger sterren erop. Dat hadden alleen de leger motoren. Nieuwe lak, bedrading, accu, olie, spaken, banden enz enz. Vol met originele leger accessoires. Oa kist waar radio in heeft gezeten, munitiekist, jerrycan, bijl, schep, vlonder in zijspan. Geweersteun voor en achter. Leuke motor met oud type stuur, goed op de banden. Zitting en afdekzeil netjes van het zijspan. 750cc zijklepper 6 volt, Achteruitversnelling in de versnellingsbak. Nieuw type kenteken uit Oekraïne, bouwjaar jaren 60. Evt tegen meerprijs op Nederlands kenteken te leveren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2021 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.