RB motorhandel is de specialist inkoop en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren en onderdelen. Van achterbandband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Van M72 tot M1S. Ook delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
Ural imz met aangedreven zijspan. 650cc kopklepper jaren 90. Swingarmvoorvork gemonteerd. Nette prima lopende motor. Achteruitversnelling in de versnellingsbak. Nette zitting in zijspan, nieuw afdekzeil. Reservewiel en achterklep in het zijspan. Komt met nieuw type papieren uit Oekraïne, evt nl kenteken in overleg tegen meerprijs mogelijk. Leuke motor waar alles van werkt zoals het bedacht is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2021 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.