RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
 
ref.nummer. 0520200902
MerkURAL / BMW
Type M72 / R71
Bouwjaar1946
Kenteken Buitenlandse papieren
Bijzonderheden Een Ural M72 is een kopie van de BMW R71, Bij deze motor is het precies andersom. Met veel oog voor detail is deze M72 omgebouwd naar een BMW R71 kopie. Alleen een kenner zal snel zien waar de kleine verschillen zitten maar die vallen niet meteen op. Een R71 is onbetaalbaar geworden maar als je er toch een wilt hebben is dit een buitenkans. Kijk maar naar de foto's en bel voor de prijs. Valt best wel mee.
Vraagprijs € 3750,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.