RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 220201901
Merk URAL
Type Cross IMZ 8.201
Bouwjaar 19??
Kenteken Buitenlands kenteken.
Bijzonderheden Zeer zeldzame ural cross. Type imz 8.201. 650cc met 42 pk ipv de 34 standaard pk’s. Mooie originele cros ural met bijzonder en origineel cros blok. Zit geen enkele bedrading op, word gestart met magneet ontsteking. Loopt vlot en zeer mooi. Video beschikbaar voor de geïnteresseerden. Dit is een van de weinige urals cross die te koop gekomen is. Netjes in lak en goed op de banden. Zijspan frame perfect voor de cross. Handig om op te staan met diverse beugels om je aan vast te houden. Wie wil dit unieke exemplaar bezitten.
Vraagprijs Prijs op aanvraag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.