RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel.
ref.nummer. 120201901
Merk M72
Type M72
Bouwjaar 1954
Kenteken compleet Nederlands kenteken
Bijzonderheden  M72 met zijspan en NL kenteken. Bouwjaar 1954. Super mooie Wehrmacht graue ural m72. Volledig gerestaureerd. Zeer veel aan vernieuwd. Lak, bedrading, banden, lagers, keerringen, pakkingen. Blokje gereviseerd, lagers, cilinders gehoond, nieuwe almot zuigers. Kleppen opnieuw ingeslepen. Dynamo gereviseerd. Versnellingsbak met Achteruitversnelling. Voorzien van k68 carbs ivm beter lopen en rijden dan met de k302 carbs. Vele mooie accessoires, jerrycan, schep, touw, munitiekist. Gasmasker met bijbehorende bus. Origineel blok van m72, kloppend bij de motor. Echte zijklepper met 750cc. 6volt zoals het hoort. Super gaaf om mee te rijden met re-anactment. Of de komende 75 jarige bevrijdingsfestivals. Opgebouwd als Duitse replica R71.
Vraagprijs Op aanvraag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2020 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.